Türkiye'nin en çok işlem çeşitliliğine sahip mobil bankacılık uygulaması İşCep, 585 fonksiyonu ile kullanıcılarının her birine özel tasarlanan finansal çözümler ve hizmetler doğrultusunda kişiselleştirilmiş, yalın ve kesintisiz bir bankacılık deneyimi yaşatıyor. Günlük hayata, müşteri deneyiminin bir parçası olarak entegre olan İşCep ile gerek bireysel gerekse ticari müşteriler işlemlerini bulundukları yerden kolayca yapabiliyor.
Her 4 yeni müşteriden biri İşCep’ten
İş Bankası müşterisi olmanın en hızlı ve dijital yolu, İşCep’in “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle sunuluyor. 2022 yılında her 4 yeni İş Bankası müşterisinden biri İşCep’ten İş Bankası ailesine katıldı.
Banka müşterileri kredi, kredi kartı ve ek hesap başvurularının yanı sıra yatırım işlemlerini de İşCep’ten hızlı ve kolayca yapabiliyor. 2022 yılında yatırım fonu ve hisse senedi alış-satışta 3 işlemden 2’si, vadeli hesap açılışlarında her 2 işlemden 1’i İşCep’ten gerçekleştirildi. Ekim 2022 itibarıyla bankanın tüm kanallarından yapılan bankacılık işlemlerinde İşCep’in payı 72’ye ulaştı.
4. yaşına giren yapay zekâ destekli kişisel asistan Maxi’nin kullanıcı sayısı 8,1 milyona, diyalog sayısı ise 61 milyona ulaştı.
Geleceğe Orman ile 80 bin fidan bağışlandı
Sürdürülebilir bir gelecek hedefi doğrultusunda İş Bankası’nın geçtiğimiz yıl İşCep uygulaması üzerinden hayata geçirdiği Geleceğe Orman’ın katılımcı sayısı 190 bini aştı, 90 milyonun üzerinde karbon puan toplandı. 1.000 karbon puan hedefine ulaşan katılımcılar adına TEMA Vakfı’na bağışlanan 30 bin fidanla Geleceğe Orman’ın ilk ormanı Gaziantep Kızılin’de oluşturuldu.
İş Bankası, Geleceğe Orman için bugüne kadar TEMA Vakfı’na 80 bin fidan bağışladı.
Kullanıcılarına özel kişiselleştirilmiş bankacılık deneyimi yaşatmak için sürekli geliştirilen İşCep, 2022 yılında ulusal ve uluslararası düzeyde toplam 21 ödüle layık görüldü.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı