Simya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, kurum olarak başarı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını dile getirdiği açıklamasında “Yaptığımız araştırma ve geliştirme çalışmalarımız çerçevesinde hedefimiz, başarılı insan yetiştirmektir. Bu nedenden dolayı kurumumuz, Türkiye'nin öncü eğitim kurumlarından biri oldu. Simya Okulları, sınav sisteminin gereklerine uygun hazırlanan eğitim programlarıyla eğitime yön veriyor. 8. sınıfta girilen LGS'nin hazırlıklarını 7. sınıftan başlatıyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, uyguladıkları programlarla her geçen dönem başarılı öğrenci sayılarında önemli artışlar olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu:

Samsun’daki Hataylılardan gönül köprüsü… Samsun’daki Hataylılardan gönül köprüsü…

“Simya Okulları, uyguladığı programla öğrencilerimizin akademik ve psikolojik yönden sınava daha erken hazırlanmasını sağlıyor. Öğrencilerimiz, 8. sınıfa konuların alt yapısını oluşturup soru çözümleriyle destekleyerek geçmektedir. İşte 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında bu sistemle yetişen öğrencilerimiz Mustafa Yiğit Yılmaz ve Ayşe Kübra Rüzgar, bizim ve şehrimizin gururu oldular.”

İki öğrencinin başarılarını duyuran Baysal, öğrencilerinin 500 tam puan almalarını sağlayan ve desteklerini esirgemeyen Simya Okulları Ortaokul Kademesi öğretmenlerini tebrik etti.

Siyma  şampiyonxSimya şampiyon13b493372-dae5-44b9-ae41-c6df1444f3a0

Editör: Halit Sapmaz