Bölgenin önde gelen firmalarını çatısı altında toplayan ATSİAD; ÖGEE Teknoloji Yeşil Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. Kurucusu Makine ve Elektrik Mühendisi İbrahim Dere, Azul Otel Kurucusu İş İnsanı Mehmet Göl ve Sümer Okulları Kurucusu İş İnsanı Levent Uslu’nun katılımıyla gücüne güç kattı. Yeni üyeler, düzenlenen programda ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu üyeleri tarafından plaketle onurlandırıldı.

Programda konuşan Başkan Ceritbinmez, ATSİAD ailesi olarak farklı sektörlerdeki deneyim ve vizyonu ortak akılla buluşturarak bölge ekonomisine değer katmayı sürdürdüklerini belirterek “ATSİAD ailesine katılan her firma, sadece bir ticari yapı değil; vizyon, birikim ve değer üretme kapasitesi demektir. Bünyemize katılan yeni üyelerimizle birlikte, istihdamı ve bölgesel kalkınma hamlemizi daha da güçlendiriyoruz” dedi.

“BU KATILIMLAR GÜÇ

BİRLİĞİMİZİN GÖSTERGESİ”

Enerji, turizm ve eğitim gibi stratejik alanlarda faaliyet gösteren güçlü markaların ATSİAD ailesine katılmasının önemine değinen Ceritbinmez, bu gelişmenin kalkınma modelinin doğru zeminde ilerlediğinin göstergesi olduğunu ifade ederek “Bu firmalarımız kendi sektörlerinde prestijli ve örnek yapılar. Birlikte hareket ettiğimizde ortaya çıkacak sinerji, bölge ekonomisine çarpan etkisi yaratacaktır. Nitelikli ve vizyoner firmaların katılımıyla yalnızca büyümeyi değil, kaliteli ve sürdürülebilir bir ekonomik yapılanmayı da güçlendiriyoruz. Birlikte oluşturduğumuz bu güçlü sinerjiyle; istihdamı artıran, üretimi büyüten ve ekonomik kalkınmayı sürdürülebilir kılan projelere imza atacağımıza yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Yeni üyelerin plaketle onurlandırıldığı program, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.

İkinci Döneminde  Güvenoyu Aldı
İkinci Döneminde Güvenoyu Aldı
İçeriği Görüntüle

Atsiad Yeni Uye (6)Atsiad Yeni Uye (7)

Atsiad Yeni Uye (3)Atsiad Yeni Uye (4)

Atsiad Yeni UyeAtsiad Yeni Uye (5)Atsiad Yeni Uye (2)