Dolandırıcılıktan Aranan Şahıs Tutuklandı
Dolandırıcılıktan Aranan Şahıs Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

CHP Defne İlçe Başkanlığı önünde partililer ve destekçileriyle bir araya gelen Çolakoğlu, yaptığı konuşmada partisinin değerlerine ve Hatay'ın dayanışma kültürüne vurgu yaparak, “Partimizin köklü geçmişine ve mücadele geleneğine olan inancımla büyük bir onur ve sorumluluk duygusuyla Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl başkanlığına aday olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum. Bu gururu yakamda bir karanfil gibi taşıyorum. Aynı zamanda ömrüm boyunca Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında olmaktan da büyük bir onur duyuyorum” dedi.

Hatay’ın son yıllarda çok ağır sınavlardan geçtiğini ifade eden Çolakoğlu, özellikle 6 Şubat depreminin yıkıcı etkilerine ve ekonomik zorluklara dikkat çekerek “Depremin üzerinden neredeyse üç yıl geçmesine rağmen halen bir parti binamız yok. Bu açıklamayı Defne İlçe binamızda yapıyoruz. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Ancak bu durum, örgütsel anlamda toparlanma zorunluluğumuzu bir kez daha gözler önüne seriyor” diye konuştu.

“Geçmişi onarmak, geleceği kurmak için adayım”

CHP’nin Hatay’daki birçok ilçede seçim kayıpları yaşadığını belirten Dr. Ender Çolakoğlu, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Samandağ gibi önemli bölgelerin kaybedildiğine dikkat çekerek, bu sonuçların nedenlerinin iyi analiz edilmesi gerektiğini ifade ederek “Önümüzdeki şubatta depremin üzerinden 3 yıl geçmiş olacak. Halen bir parti binamız yok. Mecburiyetten bu açıklamayı Defne ilçe binamızda yapıyoruz, misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Parti içi ayrışmalar nedeniyle iki dönem bizde olan Büyükşehir Belediyesi’ni kaybettik. Kalemiz sayılan Samandağ’da da seçimi kaybettik. Ancak kayıplarımızda büyük farklar yok. Bu tabloyu değiştirmek, partimizi yeniden ayağa kaldırmak için yola çıkıyoruz. Bizim hedefimiz yalnızca geçmişi onarmak değil. Daha da önemlisi geleceği kurmaktır” şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Dr. Ender Çolakoğlu, Hatay’ın dayanışma ruhunu yeniden örgütlemek ve bunu güçlü bir yapıya dönüştürmek zorunda olduklarını sözlerine ekledi.

Colakoglu1Ender Colakoglu (5)Ender Colakoglu (4)Ender Colakoglu (2)Ender Colakoglu (3)Ender Colakoglu (1)Colakoglu