Barbaros Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen sergiye, çok sayıda eğitimci, yönetici ve davetli katıldı. Renkli ve yaratıcı çalışmalarla dolu sergi, ziyaretçilerden tam not aldı.

Sergi sonrası açıklamalarda bulunan Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu Müdürü Ömer Güler, etkinliğe katkı sunan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederek şunları söyledi: “Sergimize katılarak bizleri onurlandıran iş insanı Adnan Yener'e, çevre okul müdürlerimize ve yardımcılarına, ev sahipliği yapan Barbaros Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Fatma Şimşek'e, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi Müdüresi Seher Akyazıcı'ya, Naciye Suna Tekin İlkokulu Müdüresi Berivan Kuyubaşıoğlu'na, 23 Nisan Ortaokulu Müdürü Yakup Kaya'ya, Belen Mustafa Çoban İlkokulu Müdürü İsmail Tentifoğlu'na, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım'a, Müdür Başyardımcısı Şükrü Özer'e, Rotary Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Vural'a, Mursaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Selim Akçay’a teşekkür ederim. Katılamayan ancak desteğini hissettiren tüm paydaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum.”

Güler ayrıca, öğrencilerin gelişimine her alanda katkı sunan öğretmenlere de özel teşekkür ederek, “Öğrencilerimizi en güzel şekilde yetiştirmeye çalışan değerli öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum,” dedi.

Sergi, öğrencilerin sanatsal ve tasarımsal yeteneklerinin gözler önüne serildiği anlamlı bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti.

Bursa İnegöl'de liseliler bilgileriyle yarıştı Bursa İnegöl'de liseliler bilgileriyle yarıştı

E Carmikli Ortaokulu (15)E Carmikli Ortaokulu (12)E Carmikli Ortaokulu (13)E Carmikli Ortaokulu (14)E Carmikli Ortaokulu (10)E Carmikli Ortaokulu (11)E Carmikli Ortaokulu (9)E Carmikli Ortaokulu (8)