Adil Coşkuner/Erzin

Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde ciddi hasar alan Erzin Anadolu Lisesi, TOKİ konutlarının bulunduğu Kuyuluk Mahallesi’nde 24 derslikli olarak yeniden inşa edildi. Yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirilen okul, 8 Eylül sabahı itibarıyla öğrencileri ve öğretmenleriyle buluşacak.

Erzin’in köklü eğitim kurumlarından bir diğeri olan Yeşilkent Anadolu Lisesi de 24 derslikli yeni binasında eğitime başlıyor. Tüm donatılarıyla eksiksiz bir şekilde hazırlanan okul, modern sınıfları ve güçlü öğretmen kadrosuyla 8 Eylül Pazartesi günü öğrencilerine kapılarını açacak.

Her iki okul da sadece fiziki yapılarıyla değil, aynı zamanda sundukları nitelikli eğitimle Erzin’in eğitim hayatına yeniden güç katacak.

Erzin Iki Anadolu Lisesi (8)Erzin Iki Anadolu Lisesi (5)Erzin Iki Anadolu Lisesi (6)Erzin Iki Anadolu Lisesi (7)Erzin Iki Anadolu Lisesi (3)Erzin Iki Anadolu Lisesi (4)Erzin Iki Anadolu Lisesi (1)Erzin Iki Anadolu Lisesi (2)

Engelli Öğrenciler Gönüllerince Eğlendi
Engelli Öğrenciler Gönüllerince Eğlendi
İçeriği Görüntüle