KOSGEB imkanlarından daha büyük bir kitlenin faydalanmasını sağlamak için mücadele içerisinde olduklarını kaydeden , KISGEB Bölge Müdürü Mustafa Öztaş’a özellikle Kobiler ile genç girişimcilere cesaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Hatay KOSGEB Müdürlüğü Girişimcilik İş Geliştirme jüri değerlendirilmesi İskenderun Teknik Üniversitesi Yetenek Vadisinde gerçekleştirildi.

Mutluay’dan İTSO Başkanı Yılmaz’a Ziyaret
Mutluay’dan İTSO Başkanı Yılmaz’a Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Jüri başkanlığını KOSGEB Hatay İl Müdürü Mustafa Öztaş’ın yaptığı Girişimcilik İş Geliştirme jüri değerlendirilmesinde, onlarca girişimci sunumlar yaparak projelerine destek alabilmek için çaba sarfetti.

Jüri üyeliklerini Hatay Rıza Evrim KOSGEB Küresel Rekabet Müdürü Gül Elçim Polat, TOBB Kadın Girişimciler Başkanı Yeşim Uğutmen ve İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. İsa Kılıç’ın yaptığı Girişimcilik İş Geliştirme jüri değerlendirme toplantısında projelerini anlatan girişimciler destek almaya hak kazandı.

Kosgeb Genc Girisimciler (4)Kosgeb Genc Girisimciler (3)Kosgeb Genc Girisimciler (2)Kosgeb Genc Girisimciler (1)