HBB Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan hizmet kapsamında, nüfusu 100 binin üzerinde olan ilçelerde her hafta cuma günleri ücretsiz mezarlık ulaşım hizmeti verilecek.

İskenderun, Arsuz, Samandağ, Antakya, Dörtyol, Kırıkhan ve Reyhanlı ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, saat 09.00 ile 15.00 arasında asri mezarlıkları ziyaret edebilmek için belediye tarafından sağlanan araçları ücretsiz olarak kullanabilecek.

Gaziler Günü’nde Ziraat Park’ta Anlamlı Buluşma
Gaziler Günü’nde Ziraat Park’ta Anlamlı Buluşma
İçeriği Görüntüle

HBB yetkilileri, bu hizmetle vatandaşların dini ve manevi ihtiyaçlarına destek vermeyi amaçladıklarını belirtti. Mezarlıklar Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Toplumun kültürel ve manevi değerlerine büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz” denildi.

İskenderun'da yaşayan vatandaşlar, her cuma düzenlenecek bu hizmetten yararlanarak sevdiklerinin mezarlarını daha kolay ziyaret edebilecek.

Ucretsiz Mezarlik Servisi (7)Ucretsiz Mezarlik Servisi (6)Ucretsiz Mezarlik Servisi (5)Ucretsiz Mezarlik Servisi (3)Ucretsiz Mezarlik Servisi (4)Ucretsiz Mezarlik Servisi (2)Ucretsiz Mezarlik Servisi (1)