İskenderunlu kuaför Orçun Yıldız, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan coşkusuna katkı sunmak amacıyla gün boyu çocuklara ücretsiz kuaför hizmeti verdi. Bayram sabahından itibaren işletmenin kapılarını miniklere açan Yıldız, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Salonu dolduran çocuklar, kendileri için hazırlanan özel koltuklarda ağırlanırken, etkinlik adeta bayram şenliği havasında geçti. Sadece saç kesimi ve bakımıyla sınırlı kalmayan hizmet, çocukların heyecan ve mutluluğunu artırdı.

Kuaför sahibi Orçun Yıldız, “Çocukların mutluluğu bize de mutluluk veriyor. Aynadaki yüz ifadesi bizi çok mutlu ediyor” bu tür sosyal etkinliklerin önemine dikkat çekti.

Cocuklara Ucretsiz Kuaforx (5)Cocuklara Ucretsiz Kuaforx (4)Cocuklara Ucretsiz Kuaforx (3)Cocuklara Ucretsiz Kuaforx (2)

Dokuma Sanatı Yeniden Hayat Buluyor
Dokuma Sanatı Yeniden Hayat Buluyor
İçeriği Görüntüle