Eğitim-öğretim yılının son günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, başarılı bir eğitim yılının geride bırakıldığını belirterek öğrencilere, öğretmenlere ve okul idarecilerine teşekkür etti.

İskenderun’da yarıyıl tatili başladı…
İskenderun’da yarıyıl tatili başladı…
İçeriği Görüntüle

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, “İlçemizde 51 bin 943 öğrencimiz ve 155 okulumuzda görev yapan idareci ve öğretmenlerimizle birlikte başarılı bir eğitim öğretim yılını tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz,” dedi.

Bu yıl yarıyıl karnelerinin yanı sıra gelişim raporlarıyla da öğrencilerin uğurlandığı ifade eden Haytaz, tatil sürecinin verimli değerlendirilmesi temennisinde bulunarak “Öğrencilerin tatilde dinlenmelerini, kitap okumalarını, müzik dinlemelerini, sinema ve sosyal etkinliklere katılmalarını öneriyoruz. Öğrencilerimizin hem bedenen hem zihnen dinlenerek yeni eğitim öğretim yılına daha güçlü başlamalarını diliyoruz,” diye konuştu.

770A61C8 1A2E 4D77 B12D 931Eb6F22F2E3Fa86E20 Dfdc 4114 Ba99 Ec6Ce5893Ded

Ceb98680 8224 4Bbb 8D7C 88Cf03Cd77Bc