Edinilen bilgilere göre gündüz Saat 14.30 ile 15.30 arasında çarşı merkezi ve okul çevrelerinde 15 ekip ve toplam 83 personelin katılımıyla yapılan denetimlerde 54 şahsın GBT sorgulaması yapıldı, aranan bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Uygulama kapsamında ayrıca 14 motosiklet ve sürücüsü denetlendi, 9 internet kafe ile oyun salonu kontrol edilerek işletmecilere gerekli uyarılar ve bilgilendirmeler yapıldı. Denetimlerde 2 iş yerinin vergi levhası bulunmadığı tespit edildi. Öte yandan, 6 tekel bayii ve tütün mamulleri satan iş yerinde de kontroller gerçekleştirilerek mevzuata uygunluk konusunda uyarılarda bulunuldu.

Emniyet yetkilileri, kamu düzeninin sağlanması ve gençlerin zararlı ortamlardan uzak tutulması amacıyla bu tür denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini bildirdi.

Kara Kuvvetleri'nin 2235'inci Gurur Günü Kutlandı…
Kara Kuvvetleri'nin 2235'inci Gurur Günü Kutlandı…
İçeriği Görüntüle

Isk Denetim Uygulamasi (7)Isk Denetim Uygulamasi (6)Isk Denetim Uygulamasi (3)Isk Denetim Uygulamasi (4)Isk Denetim Uygulamasi (5)Isk Denetim Uygulamasi (1)Isk Denetim Uygulamasi (2)