Başkan Öntürk’e ziyaretlerinde Hatay Milletvekili Kemal Karahan, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç, AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan ile ilçe teşkilat yöneticileri eşlik etti.

Dörtyol’da yapımı devam eden Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ziyaret eden HBB Başkanı Öntürk, 1990 yılında tamamlanan ve günümüz ihtiyaçlarına artık yeterince cevap veremeyen küçük sanayi sitelerinde altyapı ve asfalt sorunlarının esnafın faaliyetlerini olumsuz etkilediğine dikkat çekti. Bu kapsamda esnafın yanında olduklarını belirten Başkan Öntürk, ihtiyaçların giderilmesi için desteklerin sürdürüleceğini ifade etti. Payas Küçük Sanayi Sitesi’nde de benzer sorunların bulunduğunu aktaran HBB Başkanı, altyapı ve asfalt çalışmalarına destek olduklarını kaydetti.

Yavuz Ailesi’nin Acı Günü
Yavuz Ailesi’nin Acı Günü
İçeriği Görüntüle

Birlik ve beraberlik içerisinde Hatay için tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Milletvekili Kemal Karahan, sanayi sitelerine sağladığı desteklerden dolayı Başkan Öntürk’e teşekkür etti.

Dörtyol Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Başkan Öntürk ve beraberindeki heyet ile daha sonra yapımı devam eden E-5 Kara Yolu güzergâhında incelemelerde bulundu.

Öntürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’a özel önem verdiğini belirterek deprem sonrası Hatay’ın yeniden ayağa kalkma mücadelesine önemli destekler sağladığını kaydetti. Başkan Öntürk, “Allah kendisinden razı olsun.” dedi.

Öntürk Dörtyol (6)Öntürk Dörtyol (5)Öntürk Dörtyol (4)Öntürk Dörtyol (3)Öntürk Dörtyol (2)