Şehrin artan ihtiyaçlarına cevap verecek modern ve donanımlı araçlarla itfaiye hizmetlerinin daha etkin hale getirildiğini belirten Öntürk, yapılan yatırımla birlikte özellikle yangın ve kurtarma operasyonlarındaki müdahale kapasitesinin önemli ölçüde artırıldığını ifade etti.

“YÜKSEK KATLI BİNALARA

MÜDAHALE GÜCÜMÜZ ARTTI”

İtfaiye filosunu baştan sona yenilediklerini kaydeden Başkan Öntürk, özellikle yüksek katlı binalara müdahalede yaşanan eksiklikleri gidermek amacıyla 110 yeni aracın envantere dahil edildiğini söyledi.

Yeni araçlarla birlikte hem yangınlara hem de arama-kurtarma çalışmalarına daha hızlı ve etkin müdahale edilebileceğini vurgulayan Öntürk, araçların teknik donanım açısından son derece gelişmiş özelliklere sahip olduğunu dile getirdi.

Hatay genelinde itfaiye hizmetlerinin kalitesini yükseltmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Öntürk, araçların farklı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde planlandığını ve kırsal bölgelerden şehir merkezlerine kadar her noktada daha güçlü bir müdahale altyapısı oluşturulacağını ifade etti.

ARAÇLAR GELECEK AY

GÖREVE BAŞLAYACAK

Yeni araçların gelecek ay teslim alınacağını açıklayan Öntürk, araçların sahada aktif olarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin öncelikleri olduğunu vurgulayan Başkan Öntürk, “İtfaiye teşkilatımızı daha güçlü, daha hızlı ve daha donanımlı hale getirmeye devam edeceğiz. Filomuza kazandırılan 110 yeni aracın Hatay’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

420083275 784436870174587 1943283460710971274 N

İş İnsanı Ahmet Tarık Dinçer’in Acı Günü…
İş İnsanı Ahmet Tarık Dinçer’in Acı Günü…
İçeriği Görüntüle