Etkinliğe katılma amaçlarının genç yetenekleri keşfetmek, yaptıkları iş ve faaliyetler hakkında bilgiler vermek olduğunu belirten Şirket çalışanlarından Burak Halefoğlu, çok sayıda özgeçmiş topladıklarını söyledi.

Özellikle lojistik alanında eğitim alan öğrencilerin firmaya yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Halefoğlu, “Buraya gelme amacımız genç yetenekleri keşfetmek. Bayağı da bir CV topladık aslında. Özellikle lojistik sektörü için bize ulaşan ve lojistik bölümü okuyan arkadaşlarımız oldu” dedi.

Vital Beton’un bölgedeki faaliyetleri hakkında da bilgi veren Halefoğlu, firmanın başta İskenderun, Arsuz ve Erzin olmak üzere birçok noktada inşaat firmalarına hazır beton tedariki sağladığını, bunun yanı sıra bölgede üretim yapan fabrikalara ham madde tedariki ve lojistik hizmeti de sunduklarını dile getirdi.

Birçok firmayla uzun süredir iş birliği içinde çalıştıklarını da ifade den Halefoğlu, Şirketin yeni yatırımlarına da değinerek “Osmaniye ile Erzin arasında yeni bir ponza ocağımız faaliyete geçti. Ponza ocağımız yeni aktif oldu. Farklı boyutlarda ponza ham madde tedariki yapıyoruz. Şu an aktif şekilde çalıştırıyoruz, tedarikimize ve üretimimize başladık” diye konuştu.