Okul Müdürü ve yönetimiyle birlikte hayırsever Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun da katıldığı törende Okullar arası bilek güreşinde başarı elde eden sporcular tebrik edildi. Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Türk, okul sporları kapsamında futbol, voleybol, judo, tekvando, basketbol ve bilek güreşi gibi çeşitli branşlarda öğrencilere fırsatlar sunduklarını belirterek "Çocuklarımız bu branşlardan bilek güreşinde başarı elde ettiler" dedi.
Okul yönetiminin spor kulübüne her zaman destek olduğunu ve bu başarıların ardında okulun spor kulübü öğretmeni Fuat Mazman’ın büyük emeklerinin olduğunu vurgulayan Ramazan Türk ayrıca, öğrencilerin Okullar Arası Bilek Güreşi Şampiyonası'nda bir il birinciliği, il ikinciliği ve üç il üçüncülüğü elde ettiklerini söyledi.
Tiya Ahmad, şampiyonada 400’e yakın sporcu arasından başarılı bir performans sergileyerek birinci ve ikinci olduğunu ifade ederek "Okulumu güzel bir şekilde temsil ettiğim için çok mutluyum, katıldığım branşın zorluğuna rağmen başarıya odaklandım. Sevdiğim bir oyun dalı ve kendime güvenerek katıldım. Hedefim daha güçlü olmak ve Türkiye birincisi olmak," diye konuştu.
Ramazan Türk, okulun spor faaliyetlerine olan bağlılığının devam edeceğini ve gelecekte daha pek çok başarıya imza atılacağını belirtti. Bu yıl 14 öğrenci ile katıldıkları şampiyonada, öğrenciler farklı kategorilerde yarışarak önemli dereceler elde etti.